......


upp som en...sol.

ner som en, ja, pannkaka är inte nog.


JIPPIE!


Idag, kära vänner, monterades de sista elementen och alla rör var färdigkopplade! Så nu....

V Ä R M E !

Imorgon kväll kan vi nog pyssla i huset utan att det blir moln i luften vid utandning =)
Den mesta elen är klar nu, så det är dags att förbereda golvet för gjutning. När det är gjort har jag en vision om att resten av projektet kommer flyta på ganska snabbt och ja, jag har faktiskt gjort det förbjudna i renoveringssammanhang.
Jag har just nu inte ett pågående projket, inte heller två utan hela FYRA stycken. Men jag lovar att de kommer slutföras så fint så fint, jag vill inte ha en arg snickare efter mig...


Inatt är jag på jobbet och jag är så glad över dagens framsteg så jag ska fira med att lyssna igenom kents nya album "röd" och dricka coca cola.





Snö och hus.


Yep, då var det klart. Höstens första snö föll här igår och idag, i alla fall den första jag upptäckt.
Lite
bra är det ändå, för nu kan jag mysa i min vinterjacka utan att känna skuld.. Men å andra sidan blev det blött och slaskigt, höstfärgerna försvann, julabstinensen infann sig och jag hade gärnat väntat några veckor till.

Häromdagen bet huset ifrån rejält när det var dags att förbereda takbelysningen i köket. Oj så frustrerad jag var! Men nu är "problemet" löst och alla spot-hinkar är på plats. Fast faktum är att det är O som ska ha guldstjärnan, jag typ assisterade ( lite ).

Jag kikade på tidsplaneringen idag, vi ligger ungefär en vecka efter schemat, typiskt. Som tröst för detta beslutade jag att tjuvstarta i sovrummet ( varför inte dra igång mer jobb när man har fullt upp med ett annat... ) så nu är det hemska taket nere och imorgon ska jag gå lös med motorsågen på garderobsväggen. Om jag får tag på en vill säga, alternativt någon som gör det åt mig.
Det här rummet känns så enkelt, ingen el, vatten, bärande konstruktioner eller annat krångligt. Bara lite tak, färg, golv och garderober. Tjiff-tjoff så är det klart innan jag vet ordet av ^^


RSS 2.0