dagarna går..


Det känns inte som jag fått mycket gjort den senaste tiden, men ändå passerar dagarna svindlande fort.
I tisdags var jag på föreläsning i social dokumentation samt brandutbildning. Så nu har jag testat brandvarnarna hemma som jag faktiskt hade glömt satt där och de funkade alldeles utmärkt, phew.
Igår var jag ialllafall sysselsatt halv dagen, då jag&O var på informationsträff, fikade, provkörde bil och hängde på McD innan vi tog en sväng på Maxi och sedan åkte hem.
Idag fick jag besök av E o lilla A på senare delen av förmiddagen, sen försvann jag i bilannonsernas värld och planerar nu som bäst att gå och spackla lite väggar. Det gäller bara att komma igång ;)
Lagom kul för er att läsa om kanske, men i takt med att karate kid växer till sig så minskar uppenbarligen mitt minne. Så därför måste jag föra någon slags dokumentation på mitt liv, för att hålla koll på vad jag egentligen gör.

I helgen väntar 33 timmars jobb, med start imorgon kl 0700. Livat värre.
Men å andra sidan, det är näst sista arbetsveckan på okänd tid så det är överkomligt.


Vååååår!


För tre veckor sedan vakande jag och blickade ut över 2 dm nyfallen blötsnö och kände att nu får det snart vara nog.
Nu är det nog, eller iallafall hoppas jag det för den här säsongen. Solsken och utomhustemperatur på minst 15°C två dagar i rad!
Tidigare idag satt jag och filosoferade på "soldäcket" i gott sällskap av en glass och kände att "ja, nu är livet minsann bra". Det är nog ingen överdrift att säga att jag är förväntansfull inför framtiden.

Med vårsolen så kom lite av min saknade energi tillbaka, även O´s verkar det som för han håller som bäst på att gipsa väggar i de två kvarvarande rummen. Jag ska ta över någonstans vid målningen..
Själv fick jag för mig att plantera frön (bättre sent än aldrig) och virka en filt - resultatet får vi se om några veckor =)


RSS 2.0