för bra, eller bara bra?


Igår begav sig O till en elektronikkedja, han kände att det var dags att säga adjö till vår trotjänare tjock-tv:n.
Hem kom han med en betydligt större och plattare sak, ganska fin måste jag erkänna. Det hade även inhandlats lite annat "smått&gott" såsom massa högtalare och en bluerayspelare.
Kalas, tänkte jag för nu var den biten avklarad liksom.
Nu är allt på plats och vad händer då? Jo, det kanske blev lite för bra? Lite för skarp bild? Nästan sådär att man tycker det är jobbigt att se på TV.. Jag hoppas att det är en inställningsfråga och kanske lite av en invänjningsfråga också, för nu ser jag ju faktiskt de yttepyttesmå bokstäverna i programinformationen! Men det känns inte som det är ett avslutat case, bland annat insåg vi att den nuvarande TV-bänken inte alls är rätt dimensionerad för de nya prylarna. Så förutom tveksamheter kring skärpa kanske möbelinköp blir aktuellt..fortsättning följer..

Det är lördag och jag är fortfarande ledig, det känns som semester. Ikväll får vi besök så då blir det mat och melodifestivalen (om man orkar se, vill säga). Och självklart tar jag tillfället i akt och bakar lite också ;)


Premiär!


Japp, igår kände vi oss så pass klara med det nya sovrummet att vi flyttade in i det och premiärsov inatt. Och helt otroligt skönt kändes det!
Det lilla fix som är kvar är dörren, foder till denna, en liten golvlist och en ventil i taket.
Jag har varit på jakt efter en bra fönsterlampa till nämnda rum i två dagar nu, men utan resultat. Likaså saknas det en matta och någon form av väggprydnad men som tur är går det ju använda rummet ändå ;)

I övrigt ska jag idag gå igenom och sortera alla mina kläder ackompanjerad av Håkan samtidigt som jag otåligt inväntar en paketavi.
Det kommer bli en hård gallring innan de utvalda får flytta in i de nya garderoberna som vi, eller främst O, kämpade halva helgen med. Ibland underskattar man verkligen tidsåtgång när det gäller att montera ikea-prylar..

Jag fick iväg viktiga papper igår med, så nu är det bara att tålmodigt invänta ett beslut. Har fem lediga dagar framför mig nu och det känns skönt men samtidigt lite läskigt, jag måste ju disponera dem på bästa möjliga sätt.



get high like planes


Först och främst så vill jag gratulera R och H! Wihiiii!

Sen.. Golvet är på plats!
Jag tänkte fira med en bild men jag måste tydligen återställa iphonen för att få ordning på kameran som har tappat fokus först. Så det får bli när även golvlisterna är ditsatta =)

Fredag idag, arbete väntar i helgen men även en shoppingtur med bio+middag har utlovats imorgon. Inspirationen tryter idag, jag har i princip bara lyssnat på musik, beundrat golvet, planerat möblering, gått en solskenspromenad, skrapat fram 75 kr på triss, skottat litelite snö och strött ut lite salt nedanför yttertrappan för att ge illusionen om att töväder kan vara på gång.
Jag borde nog laga lite lunch nu och fixa iphonen, pepp.



17 februari


Det är väl bara att konstatera, jag är en ytterst sporadisk bloggare. Man kan lätt tro att det beror på mitt extremt upptagna och effektiva liv, ni får gärna fortsätta tro att så är fallet.
Men så länge det finns liv finns det hopp!

Sen sist då...

W har det enligt uppgift bra hos sin nya familj, jag har inte besökt dem än.
Det blev nytt år och ännu är jag inte helt inkörd på detta.
Lillasyster flyttade hastigt och lustigt 100 mil bort för att studera, i sisådär 5 år.
Jag och O åkte i gott sällskap till Dubai för en veckas avkoppling, hur skönt somhelst!
Vardagen flöt på och jag trodde hur naivt det än må låta att våren var på gång så smått. Jag stod bland hallonbuskarna och drömde om ett växthus, egenodlad sallad, örter och nyskördade tomater..
Tjii fick jag, då vintern kom tillbaka med besked. Nu har jag beställt nya vinterskor och gör mitt bästa för att gilla läget.
Jag fick för mig att göra en lista på vad som ska ske på bygget innan det kan klassas som "klart". Den listan är nu bortslarvad med flit...
Födelsedagarna avlöste varandra och detta ledde till både mer och mindre lyckade tårtbak. Bakning är för övrigt min nya lycka, jag har långa listor med gott som ska tillverkas men frågan är vem som ska äta upp allt? Jag kanske borde införa fler kafferep i vardagen?
Jag har börjat trappa ner så smått på jobbet, förbereder mig nog omedvetet för den kommande "ledigheten". Eller nya vardagen är nog bättre att säga, hur väl man nu ska kunna förbereda sig på det.

Som ni märker, så händer det inte överdrivet mycket när man ska göra en sammanställning på det här viset. Men idag är jag lite extra glad för min nya mössa med tofs!

Nu ska jag ta den sista tuggan kladdkaka och bege mig mot jobbet. Det ryktas om ett färdiglagt golv när jag kommer hem ikväll...






RSS 2.0