50 dagar


Helgen gick i princip åt ogräskamp och att sätta väv i två av sovrummen, både tak (som krävde samarbete och tålamod) och väggar blev fixade. Jag gjorde det mesta av väggarna medan O pysslade utomhus och det var välbehövligt.
Men en dag med klättrande på stegen och arbete i såväl takhöjd som golvnivå tog ut sin rätt framåt kvällen, min rygg protesterade intensivt och bebis krävde glass för att lugna sig. Tack och lov hade det dykt upp en ny Ben&Jerry´s i frysdisken så efter lite "Cocconutterly fair" och vila kändes allt bättre.
Idag fortsatte pysslet så nu är garderoberna grundmålade med den läskiga färgen, men med rätt filter i andningsmasken gick det ganska smidigt.

Igår blev inte mycket gjort, fast tanken fanns där.. Det blev iallafall en fikautflykt till Emma och lilltösen, Andrea och hennes lite större lilltös var också med. Borde jag lägga till ett ♥ myyyys ♥ här? hehe.
Ja det var ju absolut trevligt, så ingen missuppfattar nu! Min trötthet till trots..

Det kom en avi på posten, en bortglömd beställning hade hittat hit efter lång leveranstid. Det innehöll bl.a en vårjacka (men nu är det sommar, eller?) och en långklänning som jag överväger är för kort? Hur lång ska en långklänning egentligen vara? Jag måste rådfråga expertis.


Var dag är ingen bra dag


Jag skulle kunna skriva ett alldeles för långt gnälligt inlägg över hur oinspirerad jag känner mig idag.
Men, jag sammanfattar med att jag hoppas resterande halvan av dagen går fort och att jag vaknar med bättre humör imorgon.
Nu har jag iallafall fått i mig lite lunch som O fixade, det var gott. Ska traska iväg och hämta ett postpaket med, lite sol och frisk luft kanske piggar upp.


dammig rubrik


Som sagt, för mitt eget minnes skull så får jag skriva vad som hänt de senaste dagarna.. Idag är en spännande hemmadag med Matilda&Elton besök, städning och eeh ja, förhoppningsvis något produktivt.

I måndags åkte jag till "storstaden" med Anna&Nils, ett ikeabesök stod på agendan men först spenderade vi ett par timmar i centrum och kikade på smått och gott. Jag köpte galet söta ugglewallies som ska pryda någon lämplig vägg här hemma så småningom.
Via facebook såg jag att det snöat i hemtrakten och vi kände oss mycket nöjda med beslutet att tillbringa dagen i en solig (men såklart lite blåsig) stad =)

Dagen efter ägnades åt hemmapyssel, men jag vet i ärlighetens namn inte vad som blev gjort. Det har hunnit falla i glömska vid det här laget. Det var iallafall dagen då O satte upp det sista gipset! Lovely!

Så igår var det dags för en hel dags föräldrautbildning. Vari utbildningen låg är vi fortfarande lite osäkra på men det ska nog gå bra ändå. Drygt 8 veckor kvar nu! ♥



Bibeln var ju lite som dåtidens Hänt Extra


Denna veckan har jag kunnat konstatera att dagarna går förvånansvärt fort även som hemmafru, eller så fick jag bara en flygande start.
Hursomhelst känns det bra nu och det är ju huvudsaken för nu är det ju "långledigt" som dominerar min kalender.

Jag har börjat ana ett mönster i min bekantskapskrets som närmast beskrivs som "en lycka kommer sällan ensam" och det är ju väldigt trevligt. Just nu är det tydligen kombinationen en vän får barn och en annan vän förlovar sig som sammanfaller ungefär en gång i månaden =)

Igår var det valborgsmässoafton och jag som varken var upptagen med förlovning eller barnafödande spenderade den i goda vänners sällskap med mat (grillat, naturligtvis), godis och schweppes (för mig, rödvin för de andra).
Vi såg de obligatoriska fyrverkerierna och tog en sväng runt majelden i hotande duggregn. Det var lagom och trevligt.


RSS 2.0